AMU kursus om aftenen ved Trafikskolen

Tag et AMU kursus på aftenhold

Ved Trafikskolen kan du tage kørekort på aftenhold, samtidig med at det er et AMU kursus. Trafikskolen er fleksible og for at give mulighed for alle at opkvalificerer sig og få et lastbilkørekort, buskørekort, hængerkort, så tilbyder vi at du kan tage det efter arbejde eller studie ved os. Når du tager kurset på aftenkursus er der kun kursus mandag, tirsdag, onsdag og torsdag.

Lastbilkørekort som aftenkursus

AMU kurset med navnet godstransport med lastbil, i daglig tale lastbilkørekort, kan du tage som aftenkursus som kan tilpasses efter dine tider. Kurset ligges normalt fra klokken 17:00 – 20:45, hvor det betegnes som en halv dag. Det vil sige, at kurset stadig varer 6 uger, men ugerne er fordelt over 15 uger. Vi kan yderligere tilpasse kurset, så hvis du først kan være her klokken 19 pga arbejde eller andet, så kan vi også tilpasse tiden så det passer dig.

Når du tager kurset godstransport med lastbil / Lastbilkørekort, vil du både få kørekortet og EU kvalifikationen, så du kan komme direkte ud og køre lastbil med gods.

Buskørekort på aftenkursus

Den daglige formulering er buskørekort, men kurset hedder personbefordring med bus, kan du nu kan tage som aftenkursus, hvis du har arbejde eller skole som gør, at du ikke kan tage på kursus om dagen. Tiden og perioden kan tilpasses dig, så hvis du først kan være her senere, eller har en uge du ikke kan være her, så kan vi tilpasse et hold direkte til dig. Normalt er holdet fra klokken 17:00 – 20:45 og så er kurset, pga kun halve dage om aftenen, 15 uger langt.

Når du tager kurset personbefordring med bus / buskørekort, får du både buskørekort og EU kvalifikation, som gør at du kan komme direkte ud og køre bus efter kurset.

Hængerkort på aftenkursus

Normalt kalder vi det et hængerkort til lastbil, men kursusnavnet er kørsel med vogntog. Det er et AMU kursus som du har mulighed for at tage om aftenen nu. Kurset starter klokken 17:00 – 20:45, hvor du vil få det der svarer til en halv dags undervisning pga. tiden, derfor strækker kurset sig over 9 uger. Kurset kan tilpasses din kalender, så er der dage du ikke kan være her, eller ferier der skal passes ind, så er der mulighed for det.

EU efteruddannelse for buschauffører og godschauffører

Normalt kan du tage EU efteruddannelse om dagen, men vi opretter også gerne hold om aftenen og weekenden. Det gør vi fordi vi ved, at det kan være svært at tilpasse en hel uge med kursus, når både passagerer og gods skal køres rundt også. Vi planlægger kurset ud fra dine ønsker og hvis I er flere der skal afsted, vil det være nemmere at oprette kursus. Normalt er det 10 dage fra klokken 17:00 – 20:45 om aftenen. Hvis det er i weekenden vil det være 5 dage fra klokken 08:00 – 15:24 som normale dagshold også.

AMU som aftenhold

Når du tager et AMU kursus på aftenhold vil du få den samme undervisning som du får om dagen. Der vil både være teori og kørsel. Du vil altså kunne tage et helt AMU kursus efter arbejdstid eller skoletid, hvor du har mulighed for at opkvalificerer dig selv med et kursus, uden at det går ud over skole og arbejde. Ved Trafikskolen går vi meget op i at være fleksible og med den hat på, så ønsker vi også at kunne tilpasse det dit skema. Hvis du har ferie eller senere fri nogen af dagene, så kan der tages hensyn til det på vores kurser og vi lægger gerne en plan for dig.

Kontakt os gerne hvis du vil på AMU kursus enten om dagen, om aftenen eller i weekenden. Trafikskolen er fleksible og tilpasser gerne et kursus til dig.