Trafikskolens historie

Trafikskolen startede i 1993, først under navnet Underbjerg`s Køreskole, hvor der udelukkende blev undervist i personbil, men hurtigt ændrede dette sig til alle kategorier af kørekort og snart også til den erhvervsmæssige del af person- og godsbefordring.

Trafikskolen er flyttet 4 gange siden da og i 2020 flyttede vi endeligt på Ravnevej 7, hvorfra vi driver en trafikskole, et amu center, som beskæftiger omkring 14 medarbejdere.

​Vi bestræber os på altid at være blandt de førende inden for vores område, både hvad angår kørekort og kvalifikationsuddannelser.

Trafikskolen har i mange år afholdt amu-kurser inden for transportområdet, herunder gods-, bus- og taxichauffør uddannelser samt relaterede kurser. Dette er sket som udlicitering fra bl.a. AMU-Vest og Uddannelsescenter Fyn.

Trafikskolen med egen godkendelse

Pr. 1. oktober 2019 har vi fået en selvstændig godkendelse i undervisningsministeriet til at udbyde alle kurser inden for:

  • Personbefordring med bybus og rutebil FKB 2288
  • Personbefordring med mindre køretøjer FKB 2859
  • Vejgodstransport FKB 2280

Dette giver os endnu større frihed til at planlægge og afholde amu-kurser som er attraktive for vores nuværende og fremtidige kunder, både private chauffører og vognmænd samt for A-kasser og jobcentre. ​Trafikskolen er i besiddelse af alt moderne undervisningsmateriel, som er nødvendig for at kunne drive en moderne uddannelsesinstitution, så du vil altid være i gode hænder hos os, hvad enten du har brug for et kørekort til:

​Taxa - bus - lastbil - vogntog - trailer - MC - bil.

Kvalifikationskursus og efteruddannelse

Har i nogle specielle ønsker om mødetider, så kontakt os venligst herom.

​Det vil glæde os hvis vi kan hjælpe dig og vi ser frem til at byde dig velkommen ved Trafikskolen i Esbjerg.