Kørekort til handicappet

Er du handicappet og ønsker at erhverve kørekort til bil, kan vi tilbyde dig øvelseskørsel i vores automatgearede skolevogn, der indrettes specielt til dig.

Et eksempel på tidligere indretninger:

  • ​Venstre monteret speeder
  • Lys og blinkkontakter både til højre og venstre
  • Ratknop

Du kan begynde undervisningen efter aftale.

Vi gør opmærksom på, at der først skal søges læge inden vi som køreskole skal kontaktes. Lægen kan fortælle hvilke krav der vil være til køretøjet der køres i. Vi kan ikke ombygge hele bilen, men vi kan flytte pedaler, kontakter og påsætte rat-knop. Hvis der er krav til at bilen skal ombygges, så anbefaler vi, at man selv indkøber bilen og indregistrerer den som køreskole-bil, hvor vores kørelærer derefter kan være med i samme bil, som man selv kan køre i efterfølgende. 

Prisen for lovpligtig pakke til handicappede er kr. 17.495,- kroner

Indeholdt i prisen er alt lovpligtig undervisning:

  • ​Ubegrænset teoriundervisning
  • 4 lektioner øvelseskørsel på manøvrebane
  • 16 lektioner øvelseskørsel i skolevogn
  • 4 lektioner på køreteknisk anlæg
  • Skolevogn til køreprøve

Udover vores pris for kørekortet, skal du betale prøvegebyr til færdselsstyrelsen og selv afholde udgifterne til et foto og en lægeerklæring.

Hvis du får brug for flere køretimer end de 16, der er lovpligtige, er der mulighed for at tilkøbe ekstra køretimer. Dette kan vurderes sammen med kørelæreren, men kan også vurderes selv af dig som elev, da det er dig der skal føle dig sikker til både køreprøve, men også til at køre bilen i normale omgivelser. 

Trafikskolen hjælper gerne hele vejen igennem og hvis der er spørgsmål i forbindelse med undervisningen eller andet, så er du velkommen til at ringe til os. Før at vi kan svare på, om vi kan løse opgaven, så er det vigtigt, at man har været ved sin egen læge, som skal komme med en vurdering på, hvad der er krav for at få kørekort. Lægen bestemmer udelukkende hvordan bilen skal indrettes og hvad specialudstyr der skal installeres i bilen, til at føre denne. 

Kørekort på specielle vilkår

At tage kørekort på et specielt vilkår vil altid være svært i forhold til det normale. Trafikskolen har derfor kompetente undervisere og kørelærere til at håndterer dette korrekt. Vi vil altid gå efter, at man tager et hold sammen med andre. Lige nu ligger undervisningen tirsdag + torsdag fra klokken 17:00 - 19:30 og køretimerne ligger inden, efter eller imellem dagene til teoriundervisningen. Hvis det ikke er muligt at være sammen med de andre, kan der laves eneundervisning til teorien sammen med en kørelærer. 

Kontakt endelig Trafikskolen, hvis der er spørgsmål eller andet.