Bliv dronepilot i Esbjerg

Dronen er blevet populær i Danmark og resten af Europa. Både for private som gadget der vil tage nye og spændende billeder fra foroven, men også indenfor erhverv ses flere tage dronen i brug som arbejdsredskab. Både for at spare arbejdstid, men også for at gøre arbejdet mere sikkert. Vores kurser henvender sig til dig der vil tage dronekursus og gøres klar til den afsluttende test i både kategori A1/A3 & A2.

Kategori A1/A3

Kategori A2

A1/A3 kategori for droneoperatører

Certifikat A1/A3 fokuserer på operationer i "åben" kategori, hvor A1 tillader flyvning over personer, men ikke store forsamlinger, og A3 kræver, at droner flyver langt væk fra mennesker, typisk i landlige eller tyndt befolkede områder. Dette certifikat er ideelt for hobbyister eller professionelle, der ønsker at bruge droner til fotografering, videooptagelser eller inspektion i mindre risikofyldte miljøer.

Denne kategori henvender sig oftest til private om vil flyve med drone, kende reglerne og få certifikatet dertil. Erhverv skal dog også have den, da det er et krav at man har den, for at komme videre på A2 kategori. 

A2 kategori for dronepiloter

A2-certifikatet for en mere avanceret niveau af droneflyvning. Det tillader piloter at operere "tæt-flyvning" droner i bymæssige områder under strengere sikkerhedsforanstaltninger. For at opnå dette certifikat, skal piloter gennemgå mere dybdegående træning, der omfatter viden om meteorologi, luftfartssikkerhed og avanceret droneoperationsteknik. Dette certifikat appellerer til professionelle dronepiloter, der måske skal udføre opgaver som inspektion af infrastruktur, ejendomsoptagelser eller endda leveringstjenester i tættere befolkede områder.

A2 certifikatprøve

Trafikskolen er officielt godkendt prøvested fra Trafikstyrelsen og derfor afholder vi A2 prøver cirka hver 2. måned. Tilmelding er mulig under formularen. Prøvestedgebyr for deltagelse i A2 prøven er sat til 250,- kroner, som betales før prøven starter. 

Se meget mere inde under hver side for den enkelte kategori. 

Tilmeld dig holdstart som dronepilot