Forny dit ADR bevis bevis ved Trafikskolen 

Tilmeld dig her

ADR repetition er for dig der allerede har et ADR-bevis til farligt gods. Beviset skal fornyes hvert 5 år, her anbefaler vi, at man gør det indenfor 1 år før det udløber. En repetition er vigtigt at tage for, at man har styr på de nye regler som kommer, samtidig med, at man genopfrisker hvad man lærte på kurset. Under kurset vil du få alt den viden du skal bruge for at bestå prøverne, samtidig med at du også får en masse god erfaring med, som du kan komme ud og bruge i dit arbejdsliv med farligt gods. 

Repetition er sat op således, at vi samler kurserne, så du kan tage det som du skal bruge. Hvis du kun skal bruge grundkursus og tank, så hopper du klasse 1 over. Hvis du kun skal bruge grundkursus og klasse 1, så hopper du tank over. 

Forny ADR bevis - fagnumre og varighed:

ADR Repetition – Grundkursus, 1,7 dage - fagnummer 47706

ADR Repetition - Grundkursus + klasse 1 - 2,3 dage - fagnummer 47707

ADR Repetition - Grundkursus + Tank - 2,7 dage - fagnummer 47714

ADR Repetition - Grundkursus + klasse 1 + Tank - 3,3 dage - fagnummer 47716

Pris for kurset er fra 227,80,- kroner

Tilmeld dig her

Kursusbeskrivelse

Repetition - grunduddannelse + tank + klasse 1 omfatter uddannelse i transport af farligt gods i emballager (stykgods) og tanke, inklusive klasse 1, i henhold til ADR-konventionen, enten nationalt eller internationalt.

Deltageren kan efter gennemført uddannelse, og udstedt ADR-bevis, varetage transport af farligt gods i emballager og tanke - med undtagelse af gods hørende til klasse 7. Uddannelse og eksamen gennemføres i henhold til Beredskabsstyrelsens retningslinjer.

Beviser efter kurset

Efter at kurset og prøver er bestået, modtager du følgende:

  • AMU bevis for gennemførsel af kursus
  • Nyt ADR bevis

Adgangsbetingelser

Et tidligere ADR bevis af mindst én af følgende: grundkursus, klasse 1, klasse 7 og tank.

Mulighed for løntabsgodtgørelse

Din arbejdsgiver kan søge om løntabsgodtgørelse på op til 892,- kroner pr. dag. Udover det, er der mulighed for både befordringsgodtgørelse og evt. tilskud fra kompetencefonde. 

*Priserne gælder alle der ikke modtager kontanthjælp, dagpenge, eller som ikke er under AMU betingelserne. Er du i denne målgruppe, så kontakt os for yderligere oplysninger.

Gebyrer

Følgende gebyr skal påregnes:

1 x ADR bevis á 300 kr. til Beredskabsstyrelsen

Målgruppe

Kurset udbydes som et AMU kursus og den generelle målgruppe kan du finde på undervisningsministeriets hjemmeside.