Kørekort til personbil i Esbjerg:

Tag et kørekort i Esbjerg ved Trafikskolen på kun 6 uger til personbil. Der er teori hver tirsdag og torsdag imellem klokken 17:00 - 20:00 og alt undervisning vil være i vores lokaler på Ravnevej 7, 6705 Esbjerg Ø. Der aftales individuelt hvornår der vil blive kørt kørelektioner.  

Kurset tager 6 uger og indeholder: 

  • 29 teorilektioner (Ubegrænset adgang til teori undervisning)
  • 4 manøvrebanelektioner
  • 16 kørelektioner
  • 4 køretekniske lektioner

Kørekort pris

Prisen for den lovpligtige pakke er: 14.495 kr,- 

I prisen er det der kaldes 'lovpakken'. Lovpakken er det absolut mindste man skal have for at måtte gå op til en teori- og køreprøve. De fleste kan klare sig med lovpakken, men der vil også være nogen som kan være usikre, eller som bare har brug for ekstra køretimer til at være sikker på at bestå køreprøven. Hvis dette er tilfældet vil det aftales med kørelæreren løbende. 

Udover lovpakke-prisen skal der betales følgende: 

  • Lægeerklæring ved egen læge (husk pasfoto): cirka 500,- kroner.
  • Pasfoto: cirka 150,- kroner
  • 8 timers færdselsrelateret førstehjælp: 620,- kroner.
  • Gebyr (dækker én teori- og køreprøve): 1170,- kroner.
  • Ekstra køre lektion: 600,- kroner pr. lektion.

Del prisen op

Ved Trafikskolen kan vi dele regningen i 2 eller 3 bider, så du ikke skal af med alle pengene på én gang. Ring eller skriv til os for at høre mere.

Holdstart er tirsdag og derefter vil der være teoriundervisning fast hver tirsdag og torsdag aften fra kl. 17.00 til 20.00.

Undervisningen består både af en teoretisk og en praktisk del. Du deltager i teoriforløb på 28 teorilektioner. Her vil du blive introduceret og ført sikkert igennem færdselsregler og alt du skal bruge for at færdes sikkert på vejene. Når alle lektioner er opfyldt kommer du til en teoriprøve. 

Den praktiske del består i at du vil komme på en manøvrebane hvor du lære at blive fortrolig med bilen og efter det vil du komme ud og køre på vejene sammen med en kørelærer. Undervisningen afsluttes med et køreteknisk kursus (glatbane) før du kan gå til køreprøve.

Ved Trafikskolen gør vi alt for at få dig hurtigt igennem. Vores hold starter løbende hver 6. uge, hvor du kan melde dig til enten online nedenfor, eller kontakte os direkte på mail eller telefon.

Holdstart

23/4 (Lynhold kl. 8 - 16 alle hverdage)

14/5 - 2024

2/7 - 2024

27/8 - 2024

1/10 - 2024

12/11 - 2024

Tilmeld dig nederst på siden.

Kørekort Esbjerg

Ved Trafikskolen er du sikker på at du kører både i og fra Esbjerg. Vi er nemlig lokale og har kun til huse på Ravnevej 7, 6705 Esbjerg Ø. For dig betyder det, at du kommer ud og køre med en kørerlærer der kender Esbjerg ud og ind. Derfor kan du trygt stole på, at kørerlæreren er helt opdateret på Esbjergs mange gader, vigepligter og vejarbejde. Du har dermed de bedste chancer for at klare teori- og køreprøven. 

Kørekort 17 år

3 måneder inden du bliver 17 år kan du tilmelde dig kørekort til personbil. Den 1. Januar 2017 blev der vedtaget en lov der gør, at 17 årigekan tage et kørekort til personbil på lige fod med dem der er 18 år og derover. Der er ikke nogen forskel på forløbet, men man kan først komme til køreprøve fra den dag man fylder 17 år. 

Tilmeld dig her

Tilmeld dig holdstart