EU efteruddannelse

Vil du tilmelde dig til EU bevis som AMU kursus? 

Alle nuværende og kommende erhvervschauffører skal gennemføre efteruddannelse hvert femte år. EU Efteruddannelse tager udgangspunkt i det, der undervises i på den grundlæggende kvalifikationsuddannelse.

På efteruddannelsen får du uddybet og repeteret nogle af de emner, der er dækket af den grundlæggende kvalifikationsuddannelse. Du får ajourført de kundskaber, som er væsentlige for dit arbejde som buschauffør med særlig vægt på færdselssikkerhed og rationelt brændstofforbrug.

Efteruddannelse til bus varer 5 dage, (2+2+1)  2 dage indeholder obligatoriske fag, 2 dage indeholder brancherelateret fag og 1 dag er selvvalgt dag ud fra de forskellige kurser.

Der vil også blive mulighed for at vælge et brancherettet 5 dages kursus som en færdig ”5 dages pakke” f.eks. rutebuskørsel eller international turistkørsel.

EU-Efteruddannelse for buschauffører - Fagnummer 48617, 48616, 48466

Varighed: Kurset varer 5 dage

Pris for kurset er på 1.040,- kroner

Tilmeld kursus her

EU efteruddannelse som aftenkursus

Vi tilbyder aftenundervisning hvor du møder ind fra 15:30 - 19:15 og tager kurset. Disse kurser kommer ind under 'tilmeld kursus' eller AMU kurser. Under kurset skal der stå EU efteruddannelse bus AFTENHOLD, for at det er det rette tidspunkt. Hvis der ikke findes et kursus som aftenhold, kan du ringe til os for at få oprettet en.

Fleksibilitet på EU efteruddannelse for buschauffører

Vi planlægger ud fra det synspunkt, at uddannelsen skal kunne gennemføres på så mange fleksible måder, at alle for mulighed for, at gennemføre efteruddannelsen på tidspunkter der passer den enkelte virksomhed og chauffør bedst.

Der er blive mulighed for at vælge imellem almindelige 5 dages dagkurser, aftenkurser, weekendkurser og uddannelsen splittet op på enkeltdage.

Adgangsbetingelser

Kurset er til efteruddannelse for chauffører, som i forvejen har haft EU bevis. Du kan ikke tage dette kursus, hvis du ikke har et buskørekort.

Mulighed for løntabsgodtgørelse

Din arbejdsgiver kan søge om løntabsgodtgørelse på op til 4.700,- kroner pr. uge. Udover det, er der mulighed for både befordringsgodtgørelse og evt. tilskud fra kompetencefonde.

* priser gælder alle der ikke modtager kontanthjælp, dagpenge, eller som ikke er under AMU betingelserne. Er du i denne målgruppe, så kontakt os for yderligere oplysninger.

Gebyr

Ud over prisen skal du betale følgende gebyr:

1 x EU-Bevis á 260 kr. til Trafikstyrelsen.

Målgruppe

Kurset udbydes som et AMU kursus og den generelle målgruppe kan du finde på Undervisningsministeriets hjemmeside.

Hvor lang tid tager det at tage EU-bevis?

Fornyelse af EU-bevis tager kun 5 dage til gods og lastbil.

Hvad koster EU-bevis til lastbil/bus?

Fornyelse af EU- bevis til lastbil og bus koster 640 kr.

Hvor længe gælder et EU-bevis?

EU-beviset gælder i fem år.

Kan man køre lastbil/bus uden EU-bevis?

Nej, ifølge loven må du ikke køre uden et gyldigt EU-bevis. Hvis du som chauffør bliver stoppet af politiet, så får både chauffør og vognmanden en stor bøde.