fbpx Køreskole | Dygtige & erfarne kørelærere i Esbjerg

Profil

Velkommen

Trafikskolen startede i 1993, først under navnet Underbjerg`s Køreskole (Hjerting), hvor der udelukkende blev undervist i personbil, men hurtigt ændrede dette sig til alle kategorier af kørekort og snart også til den erhvervsmæssige del af person- og godsbefordring.

​I dag har vi til huse på Randersvej 7 hvorfra vi driver en trafikskole, som beskæftiger omkring 12 kørelærere/faglærere.

​Vi bestræber os på altid at være blandt de førende inden for vores område, både hvad angår kørekort og kvalifikationsuddannelser.

Trafikskolen har i mange år afholdt amu-kurser inden for transportområdet, herunder gods-, bus- og taxichauffør uddannelser samt relaterede kurser. Dette er sket som udlicitering fra bl.a. AMU-Vest og Uddannelsescenter Fyn.

Pr. 1. oktober 2019 har vi fået en selvstændig godkendelse i undervisningsministeriet til at udbyde alle kurser inden for:

                        Personbefordring med bybus og rutebil FKB 2288

Personbefordring med mindre køretøjer FKB 2859

Vejgodstransport FKB 2280

Dette giver os endnu større frihed til at planlægge og afholde kurser som er attraktive for vores nuværende og fremtidige kunder, både private chauffører og vognmænd samt for A-kasser og jobcentre.

​Trafikskolen er i besiddelse af alt moderne undervisningsmateriel, som er nødvendig for at kunne drive en moderne uddannelsesinstitution, så du vil altid være i gode hænder hos os, hvad enten du har brug for et kørekort til:

​MC - bil - taxa - bus - trailer - lastbil - vogntog.

Kvalifikationskursus og efteruddannelse.

Har i nogle specielle ønsker om mødetider, så kontakt os venligst herom.

​Det vil glæde os hvis vi kan hjælpe dig og vi ser frem til at byde dig velkommen i vores lokaler.

 

Har du spørgsmål? - Kontakt os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Vi er på Facebook

Trafikskolen ApS

  • Ravnevej 7, 6705 Esbjerg Ø
  • CVR: 33883285

Følg os