Vogntog kat. C/E

Som lastbilchauffør har du mulighed for at tage et kursus oveni lastbilkørekortet, så du kan føre et vogntog. Vogntog er godt for, at have de bedste muligheder for job efterfølgende ved vognmændene. Som lastbilchauffør vil du ofte skulle køre med flere vognsæt.

Vogntog bliver også kaldt for hængerkort eller hængerkørekort, men det er det samme. 

 

Kørsel med vogntog kat.CE - Fagnummer 45114

Varighed: 148 lektioner (4,uger)

Samlet pris for kurset er kr. 2.520,-

Prisen er eksklusiv gebyr på 1000,- kroner til Trafikstyrelsen for prøver

Tilmeld dig her

 

Kursusbeskrivelse

Efter gennemført uddannelse kan du, føre vogntog, kategori C/E samt forestå forebyggende vedligehold af vogntog, herunder udbedre mindre driftsfejl, endvidere kan du udføre fagligt relaterede opgaver i forhold til gældende sikkerheds-, arbejdsmiljø- og forsikringsbestemmelser.På kurset bliver du bekendt med korrekt lastning og surring, til- og frakobling af påhængsvogn, kærre og sættevogn. Du får gennem undervisningen endvidere kendskab til transport af temperaturfølsomt gods og internationale transportdokumenter.

Adgangsbetingelser

Du kan kun færdiggøre dette kursus, hvis du allerede har et lastbilkørekort kategori C.

Beviser

  • AMU-bevis
  • og et kørekort til vogntog, kat. C/E

MULIGHED FOR LØNTABSGODTGØRELSE

Din arbejdsgiver kan søge om løntabsgodtgørelse på op til 892,- kroner pr. dag. Udover det, er der mulighed for både befordringsgodtgørelse og evt. tilskud fra kompetencefonde.

* priser gælder alle der ikke modtager kontanthjælp, dagpenge, eller som ikke er under AMU betingelserne. Er du i denne målgruppe, så kontakt os for yderligere oplysninger.

Målgruppe

Kurset udbydes som et AMU kursus og den generelle målgruppe kan du finde på Undervisningsministeriets hjemmeside.