Tag et lastbilkørekort på kun 30 dage

Vil du tilmelde dig til lastbilkørekort som AMU kursus? 

Kurset findes både som dag- og aftenkursus og koster 3780,- kroner. 

--- 

Hele verden holdes igang med transport af gods hver dag og den kommer aldrig til at stoppe. Hvis du kan se dig selv fragte gods rundt lokalt, indenfor landets grænser eller rundt i verden, så er lastbilchauffør lige noget for dig. 

Der er stor mangel på chauffører og derfor er der gode jobmuligheder efterfølgende. Som lastbilchauffør kan du gå efter job der passer på dig og din dag. Der findes både chauffører der kører fra 07:00 - 16:00, der findes chauffører der er på landevejen 5 dage i ugen og sover i lastbilen og så holder ugen efter fri. Udover de to nævnte, findes der langturschauffør, som kører til udlandet og er væk i én eller flere måneder af gangen. Som lastbilchauffør er der mange muligheder og disse er kun de få der er meget udbredt.

 

For alle gælder det, at kurset gennemføres ved en kombination af klasseundervisning, lærerstøttet multimedieundervisning, gennemførsel af prøver/prøvemateriale, praktisk køretræning, gruppearbejde og virksomheds besøg.

Godstransport med lastbil - fagnummer 47854

Varighed: Kurset er på 222 lektioner. (6 uger)

Pris for kurset er kr. 3.780,-

Beviser: Deltagerne modtager kursusbevis, såfremt følgende punkter er opfyldt: 1. Deltageren har gennemført kurset uden væsentlige forsømmelser. 2. Deltageren har bestået kursets afsluttende prøver.

Tilmeld dig her

Kursusbeskrivelse

Du vil gennem teori og praktiske øvelser få kendskab til lastbilchaufførens arbejdsfunktioner. Der bliver i undervisningen lagt vægt på færdselssikkerhed, miljørigtig kørsel samt service og logistik. Uddannelsen tager sigte på at du erhverver kørekort til lastbil (Kat. C). Efter kurset kan du arbejde som lastbilchauffør og betjene og føre køretøjet på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde. Endvidere kan du udføre elementær fejlfinding på lastbilen, samt i mindre omfang foretage udbedring af driftsfejl.

Der undervises ligeledes i ruteplanlægning. Du opnår kvalifikationsbevis Jf. Færdselsstyrelsens bekendtgørelse.

Adgangsbetingelser

- Du skal have kørekort til almindelig bil (kat. B)

- Du skal kune få godkendt lægeattest

- Du skal være fyldt 21 år (er du under 21, tager kurset 50 dage)

- Mulighed for tolk til undervisning og prøver

 

Dine muligheder med et kørekort til lastbil

Som lastbilchauffør er der et hav af forskellige opgaver i forskellige brancher. Du kan primært arbejde som: 

- Godschauffør

- Renovationschauffør

- Flyttemand

- Fragtchauffør

- Tankbilchauffør

- Selvstændig vognmand

... og mange flere muligheder.

 

Mulighed for løntabsgodtgørelse

Din arbejdsgiver kan søge om løntabsgodtgørelse på op til 892,- kroner pr. dag. Udover det, er der mulighed for både befordringsgodtgørelse og evt. tilskud fra kompetencefonde.

* priser gælder alle der ikke modtager kontanthjælp, dagpenge, eller som ikke er under AMU betingelserne. Er du i denne målgruppe, så kontakt os for yderligere oplysninger.

 

Kurset udbydes som et AMU kursus og den generelle målgruppe kan du finde på Undervisningsministeriets hjemmeside.