Fokus på færdselssikkerheden

Trafikskolen i Esbjerg tilbyder efteruddannelse til chauffører efter EU-lovgivningen. Kravet om efteruddannelse er indført for dels at have mere fokus på færdselssikkerheden, samt at uddanne chaufførerne i at køre miljørigtigt og økonomisk.

EU efteruddannelsen er både et krav for nyuddannede chauffører og mere rutinerede chauffører. Ønsker du at høre mere om efteruddannelse for chauffører, er du velkommen til at ringe til os på 75 13 63 84 eller send en mail til: info@trafikskolen.dk.

EU efteruddannelse for buschauffører

Alle nuværende og kommende erhvervschauffører skal gennemføre efteruddannelse hvert femte år. EU Efteruddannelse tager udgangspunkt i det, der undervises i på den grundlæggende kvalifikationsuddannelse.

På efteruddannelsen får du uddybet og repeteret nogle af de emner, der er dækket af den grundlæggende kvalifikationsuddannelse. Du får ajourført de kundskaber, som er væsentlige for dit arbejde som buschauffør med særlig vægt på færdselssikkerhed og rationelt brændstofforbrug.

Efteruddannelse til bus varer 5 dage, (2+2+1)  2 dage indeholder obligatoriske fag, 2 dage indeholder brancherelateret fag og 1 dag er selvvalgt dag ud fra de forskellige kurser.

Der vil også blive mulighed for at vælge et brancherettet 5 dages kursus som en færdig ”5 dages pakke” f.eks. rutebuskørsel eller international turistkørsel.

Fleksibilitet på EU efteruddannelse for buschauffører

Vi planlægger ud fra det synspunkt, at uddannelsen skal kunne gennemføres på så mange fleksible måder, at alle for mulighed for, at gennemføre efteruddannelsen på tidspunkter der passer den enkelte virksomhed og chauffør bedst.

Der er blive mulighed for at vælge imellem almindelige 5 dages dagkurser, aftenkurser, weekendkurser og uddannelsen splittet op på enkeltdage.

Kurset udbydes som et AMU kursus og den generelle målgruppe kan du finde på Undervisningsministeriets hjemmeside.